Top
x
Setmana Diversitat Cultural 2020
Setmana Diversitat Cultural 2020
20 maig, 2020

Setmana Diversitat Cultural 2020

El 2020 ens ha colpejat una crisi sanitària sense precedents que ha trastocat tots els àmbits de la vida. La situació ha estat complicada però, alhora, ha servit perquè ens reinventem.

 

Aquest 21 de maig hauríem bufat 10 espelmes: des de fa una dècada el Comú d’Andorra la Vella, coincidint amb el Dia Mundial de la Diversitat Cultural per al Diàleg i el Desenvolupament’ proclamat per la UNESCO, celebrem la Setmana de la Diversitat Cultural a Andorra la Vella. Però és evident que la commemoració, com la plantegem habitualment, no es pot dur a terme així que, aprofitant la parada obligatòria i mirant la festa amb perspectiva hem volgut dur la diversitat a la xarxa, amb una recopilació de tot el material gràfic i audiovisual dels darrers anys.

 

Així doncs, esperem que gaudiu de la Diversitat cultural 2020 recordant com vam iniciar el projecte: amb una modesta trobada d’entitats culturals i de residents a l’envelat del Parc central. Però també volem repassar com, any rere any i amb la implicació desinteressada de les entitats, hem acabat celebrant un esdeveniment que dura tota una setmana i que culmina amb una gran festa que aplega la ciutadania en ple. I que ens du a fer una volta al món sense sortir d’Andorra la Vella!

Moltes gràcies,

L’equip del servei de Participació Ciutadana

10 anys celebrant la Diversitat Cultural a Andorra la Vella

s
Welcome to Booth.

Tincidunt id aliquet risus feugiat, inante metus dictum at tempor usis nans.

d